【在学生の方へ】(申込期間延長5/26まで)Invitation to the 2017 College of Intercultural Communication Debate Competition (July 2nd)

2017年5月22日

(Entry Deadline: 5pm, May 26)

The College of Intercultural Communication (CIC) is pleased to invite you to our 5th annual debate competition to be held on Sunday, July 2nd. Since 2012 the CIC has held the competition to provide students with an opportunity to develop their research, critical thinking, and communication skills. We hope that you will build on this tradition and join us for the competition.

Importation Information for 2017

1. Date: Sunday, July 2nd, 1:00-5:00pm.

2. Place: Ikebukuro Campus, Rikkyo University

3. Topic: Resolved: That Japan should significantly relax its immigration policies.

4. Eligibility: All CIC students are welcome to participate.

5. Registration: To register, submit the entry form to the CIC Office (M606 McKim Hall) or e-mail your names, student IDs, phone numbers, and e-mail addresses to ibunkagakubu@rikkyo.ac.jp no later than 5pm on Friday May 26.

6. Rounds: 2 preliminary rounds and a final round

7. Training Sessions: We will hold 3 training sessions in June to ensure that all participants will be well prepared for the competition.

8. Language: English

9. Award: The winner will receive a 30,000-yen book coupon.

10. Contact Information: Prof. Naoki Kambe

We enthusiastically look forward to your participation!